IGB Automotive traži još 200 radnika

Zbog proširenja fabričkih kapaciteta i velikog interesovanja građana za rad u nemačkoj kompaniji, “IGB Automotive” pokreće novi krug konkursa za zapošljavanje 200 novih radnika sa područja Inđije i Stare Pazove.

Tim povodom nemački investitor najavljuje da će tokom naredne sedmice organizovati “Dane karijere”, u ponedeljak 26. marta u mesnoj zajednici Nova Pazova, u utorak 27. marta u mesnoj zajednici Krčedin, a u sredu 28. marta u Domu kulture u Beškoj, prenose “sremskenovine”.

Dani karijere IGB Automotive sva tri dana će trajati od 10 do 13 sati. Tokom ova tri sata svi zainteresovani za zaposlenje moći će kod poslodavca detaljno da se informišu o uslovima rada u toj fabrici, a zatim i da konkurišu za neku od ponuđenih radnih pozicija.

Fabrika IGB Automotive u Inđiji jedna je od najznačajnijih grinfild investicija u Srbiji i istovremeno odličan primer veoma uspešnog i produktivnog poslovanja, ne samo na lokalnom, već i na regionalnom nivou.

Kompanija u Srbiji je osnovana 2007. godine od strane nemačke kompanije “I.G.Bauerhin GmbH”, koja proizvodi grejače za automobilska sedišta i volane, senzore za zauzeće sedišta, električne kontrolne jedinice i kablove za grejače automobilskih sedišta.

Inđijska fabrika prva je po veličini, broju zaposlenih i ostvarenoj realizaciji u okviru cele Bauerhin grupe. IGB Automotive danas zapošljava više od 2.300 radnika i ostvaruje godišnju produkciju od 24.000.000 proizvoda koje isporučuje renomiranim brendovima u autoindustriji, kao što su “Volksvagen”, “Audi”, “BMW”, “Mercedes”, “Škoda”, “Opel”, “Nissan”…

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

1 Komentar
  1. treba mi hitan poso imam troje dece.ivana

Оставите одговор