Konkurs „IGB“ za novih 100 radnika

made-in-germany-rs-igb-automotive

Nemačka kompanija „IGB Automotive“ je zbog širenja proizvodnih kapaciteta i velikog interesovanja ljudi za zapošljavanje u fabrici u Novoj Pazovi, raspisala konkurs za prijem 100 novih radnika kojima će obezbediti i prevoz do posla.

U saradnji sa Opštinom Stara Pazova, kompanija će tim povodom organizovati „Dan karijere“ u Mesnoj zajednici Nova Pazova, 12. oktobra od 10 do 13 sati, gde će svi zainteresovani moći da se informišu o uslovima zapošljavanja i konkurišu za neku od ponuđenih radnih pozicija, prenosi „eKapija“.

Fabrika IGB Automotive jedna je od najznačajnijih grinfild investicija u Srbiji i odličan je primer uspešnog i produktivnog poslovanja, ne samo na lokalnom, već i na regionalnom nivou. Osnovana je 2007. godine od strane nemačke kompanije „I.G.Bauerhin GmbH“, a bavi se proizvodnjom grejača za automobilska sedišta i volane, senzora za zauzeće sedišta, kablova za grejače sedišta i električnih kontrolnih jedinica.

IGB kompanija u Srbiji je ujedno i prva po veličini, broju zaposlenih i poslovnoj realizaciji u Bauerhin grupi. IGB Automotive trenutno zapošljava više od 1.800 radnika i godišnje proizvodi više od 18 miliona komponenti za najpoznatije svetske proizvođače vozila, kao što su „Mercedes“, „VW“, „Audi“, „BMW“, „Škoda“, „Opel“, „Nissan“…

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

1 Komentar
  1. Cao imam preko deset godina iskustva u auto industriji odnosno farbarskom sektoru, voleo bih da budem deo vaseg tima (IBG)i da napredujem jos vise hvala.

Оставите одговор