Besplatni kursevi za rad u kol-centrima

made-in-germany-rs-call-center-girl

Uz podršku grada Novog Sada, kompanija „Netex consulting“ organizovaće u ovom gradu besplatne obuke za rad u kol-centrima, počev od 5. maja.

Polaznike će podučavati stručnjaci iz ove oblasti rada, a osim mogućnosti da ovladaju novim poslovnim veštinama, najboljim kandidatima otvara se i prilika za zaposlenje u okviru „Netex“ kompanije, prenosi novosadski „Dnevnik“.

Obuke će biti održavane radnim danima, od ponedeljka do petka, svake druge nedelje. Svi zainteresovani za ove kurseve svoje prijave mogu poslati na mejl adresu: akademija@netedž.rs. Uz prijavu, kandidati treba da pošalju i svoj CV, a kao osnovni kriterijum za učešće kandidata u izboru za kurs, zahteva se osnovno poznavanje rada na računaru.

„Netex“ je međunarodna kompanija sa sedištem u Temišvaru u Rumuniji, koja širom Evrope klijentima nudi usluge podrške na svim evropskim jezicima. U Novom Sadu ova firma zapošljava 60 radnika i taj broj se stalno povećava. Organizovanjem obuka, „Netex“ ljudima različitih profesionalnih opredeljenja i interesovanja pruža mogućnost upoznavanja sa radom u kol-centrima, a nakon uspešno završenog kursa polaznike očekuje i dobijanje diplome kojom se to potvrđuje.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор