„NAPOR“ nudi mladima besplatnu informatičku obuku

made-in-germany-rs-kurs

Nevladina organizacija „Nacionalna asocijacija praktičara omladinskog rada – NAPOR“ organizuje ciklus obuka namenjenih mladima sa ciljem da im omogući lakše pronalaženje zaposlenja, prenosi „24sata“.

Kako je planirano, jedna od obuka biće iz oblasti informacionih tehnologija, i biće organizovana u periodu od maja do jula ove godine. U okviru ove obuke mladi će imati priliku da se upoznaju sa profesionalcima iz IT sektora, a biće im pružena i mogućnost da posete kompanije koje zapošljavaju mlade stručnjake iz ove oblasti rada.

Polaznici IT obuke savladaće niz veština koje se ne nalaze u programima formalnog obrazovanja, a koje su korisne pri traženju posla, kao i na početku radne karijere. Informatička obuka usmerena je prvenstveno na mlade ljude koji već poseduju početna znanja iz oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija, i koji žele da poboljšaju svoje veštine prezentacije, javnog nastupa i timskog rada.

Sve dodatne informacije, kao i aplikacioni formular svi zainteresovani mogu dobiti do 7. maja, preko imejl adrese: agnescasodi@gmail.com.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор