U Vrnjačkoj Banji počinje sajam turizma, hrane i pića

made-in-germany-rs-sajam-etno-hrane-i-pica

U hotelu Breza u Vrnjačkoj banji od 26. do 28. juna će po četvrti put biti održana poslovna manifestacija Biznis samit „Uposlimo Srbiju“ uz “Gegula” sajam turizma, hrane i pića, najavili su organizatori.

Na ovom poslovno-turističkom događaju učestvovaće oko 250 izlagača. a očekuje se da tokom tri dana trajanja, manifestaciju poseti oko 10.000 gostiju, prenosi agencija “Tanjug”.

Organizatori Biznis samita „Uposlimo Srbiju“ najavljuju da će okupiti kompanije, firme, proizvođače, predstavnike ambasada, opština, mesnih zajednica, udruženja, naučne radnike, kulturno umetnička društva i druge poslovne ljude, “zainteresovane da se međusobno upoznaju, da upoznaju zemlju u kojoj živimo i da stvore važne poslovne kontakte za budućnost”.

Kroz četiri programske celine sajam će na zanimljiv i jedinstven način predstaviti biznis, tradiciju, kulturu, istoriju, prijateljstvo, ali i nove mogućnosti i ideje za poslovanje, navode organizatori.

Prva celina predstavće sajam brendova uz festival marketinga hrane i pića, sa naglaskom na brendove u funkciji izvoza. Uz to će biti prikazana i izložba opreme za preradu i pakovanje. Poslovna ideja u e-turizmu i virtualni biznis park, tema su druge celine, dok je treća celina posvećena neiskorišćenim potencijalima Srbije u poljoprivredi, ugostiteljstvu i turizmu. Kao četvrta programska celina posetiocima će biti prezentovan kulturno-istorijski vremeplov.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор