Prvi beogradski sajam pića i tečne hrane

made-in-germany-rs-klekovaca

Sajam pića i tečne hrane „Drink Expo“, po prvi put će biti održan u tržnom centru „Delta City“u Beogradu 30. i 31. maja ove godine, a ulaz će biti besplatan.

Kako je saopštio „Snar Group“, organizator ove manifestacije,na jednom mestu će biti predstavljeni raznovrsni proizvodi izlagača, kao što su bezalkoholna i alkoholna pića, vina, mleko i mlečni proizvodi, razne vrste tečne hrane, kao i tehnologije za proizvodnju, punjenje i pakovanje napitaka.

Na „Drink Expo“ sajmu posetiocima će biti pružene informacije i saveti o pravljenju alkoholnih pića, moći će da se upoznaju sa različitim brendovima, da saznaju šta ih novo iz ove oblasti očekuje u predstojećim letnjim mesecima, kao i da se uvere zašto je tečna hrana korisna i dobra za zdravlje, prenosi „eKapija“.

Pored raznovrsne degustacione ponude, svi posetioci ovogsajma moći će da uživaju i u bogatom pratećem programu koji podrazumeva raznovrsna takmičenja i nagradne igre koje su pripremili organizatori u saradnji sa izlagačima.Najbolje učesnike očekuju i vredni pokloni.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор