Počeo Sajam ruralnog turizma i privrede Bačke

made-in-germany-rs-sajam-novi-sad

Danas u Novom Sadu počinje dvodnevni Sajam ruralnog turizma i privrede, u organizaciji Regionalne razvojne agencije Bačke, a pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Organizatori manifestacije najavljuju da će na svečanom otvaranju Sajma ruralnog turizma i privrede u prostorijama Edukativnog centra Pokrajinske vlade, biti predstavljena oznaka ruralnih proizvoda i usluga iz bačke regije – “Regionalni brend Bačka”, prenosi agencija “Tanjug”.

Takođe je najavljeno i održavanje prezentacije o iskustvima Slovačke u regionalnom brendiranju, a predviđeno je i potpisivanje sporazuma o partnerstvu između Regionalne razvojne agencije Bačka i Slovačkog univerziteta za poljoprivredu u Njitri.

Na Sajmu ruralnog turizma i privrede Bačke prvog dana će se predstaviti dobitnici zaštitnog znaka “Regionalni brend Bačka”, a za drugi dan manifestacije organizatori su najavili održavanje panela “Ruralni turizam, lokalna industrija hrane i vinski sektor u službi razvoja destinacije”. Kao prateći program panela, organizovana je i degustaciju hrane, vina i rakije, proizvedenih u Bačkoj.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор