U Beogradu počeo Sajam naoružanja „Partner 2019“

U Beogradu je danas počeo deveti Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme „Partner 2019“, pod pokroviteljstvom Ministarstva odrane Republike Srbije, a u saradnji sa kompanijom Jugoimport SDPR, koji će do 28. juna okupiti 128 izlagača.

Na površini od 26.000 kvadratnih metara izložbenog prostora Beogradskog sajma, ove godine će se predstaviti 96 izlagača iz Srbije i 32 iz Francuske, Austrije, Švajcarske, Finske, Švedske, Nemačke, Italije, SAD, Danske, Velike Britanije, Republike Srpske, Slovenije, Hrvatske, Češke, Belorusije i Slovačke, a manifestaciju će posetiti i brojne visoke strane delegacije.

Sajam naoružanja, koji se održava svake neparne godine, prilika je za predstavljanje domaće vojne industrije, uspostavljanje novih i obnavljanje postojećih poslovnih aranžmana i pozicioniranje na značajnom, vrednom i dinamičnom tržištu Jugoistočne Evrope, navodi se u saopštenju organizatora, a prenosi eKapija.

Medijima i publici ove godine će biti predstavljeni najsavremeniji noviteti u naoružanju i vojnoj opremi. Za posetioce Sajma naoružanja obavezna je registracija, popunjavanjem prijave pre otvaranja izložbe ili registracionog lista u toku same izložbe.

Manifestacija će od 25. do 27. juna biti otvoren od 10 do 17 sati samo za poslovne delegacije, dok će u petak, 28. juna, biti dostupna za građanstvo od 10 do 19 sati. Cena ulaznice iznosi 350 dinara, grupna ulaznica košta 200 dinara, dok je cena parkinga 150 dinara po satu.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор