U Beogradu počinje Sajam nautike, lova i ribolova

U Beogradu sutra počinje 41. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova, najposećenija specijalizovana sajamska manifestacija namenjena ljubiteljima svih vrsta plovila, ronjenjа i sportovа na vodi, opreme za lov i ribolov, nautičkе, kamp i outdoor opremе.

U saopštenju Beogradskog sajma se navodi da će manigestacija trajati do 5. marta, do kada će se
u halama 1 i 4 publici predstaviti gliseri, jahte, jedrilice, čamci, skuteri, brodski i vanbrodski motori, oprema za sportove na vodi, škole jedrenja, čarteri, nautički turizam…

Značajan deo izložbe biće posvećen rečnim nautičarima, pre svega ljubiteljima Save, Dunava, plovnih kanala i jezera. Organizatori navode da je otvoreni prostor od sajamskih hala do reke Save spreman za promotivne događaje i demonstracije dostojne svetski poznatih morskih marina i turističkih destinacija.

Nautički segment sajma, smešten u hali 1, pokriće više od 80 izlagača sa oko 100 plovila, među kojima će biti i najpopularniji domaći i svetski brendovi, kao i oni najrenomiraniji u sektoru ekskluzivnih plovila. Raznovrsna sajamska ponuda i ove godine će biti proširena veoma popularnom berzom plovila, a sve zajedno će biti upotpunjeno ekološkim i bezbednosnim temama u vezi sa vodom i životom na vodi.

Učešće novih izlagača iz Italije i Turske, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore pokazuje da ovaj sajam iz godine u godinu postaje sve interesantniji u međunarodnim okvirima. Pored stalnih izlagača kao što su CTC Unit, Goga YCI, Inteh-V i drugi, ove godine će se predstaviti i neki novi kao što su Mitan Marina, Como, Efel Motors, AS Labruna, ENC Star Trade…

Veliki broj izlagača u oblasti lova i ribolova i raznovrsnost i kvalitet eksponata prikazanih na prošlogodišnjem sajmu, ukazuju na ekspanziju ovog turističkog segmenta u Srbiji. Distributeri će i ove godine predstaviti u hali 4 lovačko naoružanje, municiju i konfekciju, štapove za pecanje i sav drugi ribolovački pribor. Posetioci će tu moći da se upoznaju sa ponudom naših najvećih uvoznika i distributera kao što su Snajper, Capriolo, Grof, Eurofish, Travar i mnogi drugi.

Sajam nautike, lova i ribolova po pravilu je ispunjen bogatim pratećim programom u kojem se ističu stručna predavanja, promocije, demonstracije, radionice, izložbe i obiman fond literature, dodaje se u saopštenju Beogradskog sajma.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор