Kopaonik biznis forum od 3. do 6. marta

Na ovogodišnjem, već tradicionalnom, Kopaonik biznis forumu, koji će biti održan od 3. do 6. marta, biće organizovano 26 panela, šest specijalnih događaja i tri plenarne sesije, a očekuje se dolazak više od 1.300 učesnika.

– Tokom ta četiri dana nastojaćemo da pružimo odgovore na nekoliko pitanja, a ključno će biti kako postići robustni rast u narednom periodu i obezbediti bržu konvergenciju s prosečnim standardom Evropske unije – kaže predsednik Saveza ekonomista Srbije i predsednik Programskog odbora KBF-a Aleksandar Vlahović.

On je najavio da će ove godine na KBF-u biti prisutan veliki broj učesnika iz regiona, odnosno da će pored makedonskih privrednika, učestvovati i delegacije iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske.

– Centralna tema predstojećeg Biznis foruma biće „Srbija deset godina posle velike recesije: snažan rast kao imperativ“, a naša je želja i cilj koji bi da ostvarimo, jesu da Forum i dalje ostane najvažniji regionalni događaj u toku godine – naglašava Vlahović.

Kopaonik biznis forum organizuju Savez ekonomista Srbije u partnerstvu sa kompanijom Mastercard, a predstavlja svojevrsni godišnji samit za kreatore ekonomskih politika, mesto na kojem se sumiraju rezultati ekonomske politike Srbije na godišnjem nivou.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор