Stažirajte u “Metro Cash & Carry”!

made-in-germany-rs-metro-ulaz

Otvoren je konkurs u kompaniji “Metro Cash & Carry” za dvogodišnje stažiranje u Srbiji i inostranstvu, namenjen visokoobrazovanim mladim ljudima koji su nedavno diplomirali ili su upisali master studije.

Program stažiranja “Metro Cash & Carry” pre svega je namenjen onima koji završavaju ili su nedavno okončali studiranje na nekom od fakulteta iz oblasti menadžmenta, ekonomije, trgovine, hotelijerstva i ugostiteljstva u Srbiji ili inostranstvu. Od kandidata se očekuje i odlično poznavanje engleskog jezika, prenosi „eKapija“.

Kandidati koji budu izabrani biće uključeni u internacionalni dvogodišnji program edukacije kroz rad, u okviru koga jedan od najvećih svetskih trgovinskih lanaca, “Metro Cash & Carry”, priprema svoje buduće menadžere. Program stažiranja podrazumeva rad na različitim projektima i pozicijama unutar ove kompanije, a dve od pet faza stručnog usavršavanja odvijaće se u centrali kompanije u Diseldorfu u Nemačkoj.

Konkurs je otvoren do 23. decembra 2014. Više informacija o programu stažiranja u “Metro Cash & Carry” moguće je naći na sajtu www.metro.rs ili “Metro Cash & Carry Facebook” profilu.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор