„Metro Cash&Carry“ traži mlade lidere

made-in-germany-rs-metro-ulaz

Kompanija „Metro Cash & Carry“, poziva sve mlade koji žele da steknu međunarodno iskustvo u jednom od najvećih svetskih veleprodajnih trgovinskih lanaca, da učestvuju u ovogodišnjem projektu „Ready2Lead“.

Kako je saopštila ova kompanija, za učešće se mogu prijaviti svi koji su u protekle tri godine diplomirali ili stekli master diplomu, a prednost će imati kandidati koji su tokom studiranja učestvovali u vannastavnim aktivnostima na engleskom jeziku, ili su već imali priliku da steknu međunarodno obrazovno iskustvo, prenosi „eKapija“.

Odabrani kandidat iz Srbije pridružiće se kandidatima iz 26 zemalja u kojima posluje ova kompanija. Oni će učestvovati u dvogodišnjem školovanju i programu pripreme za preuzimanje menadžerskih funkcija unutar „Metro Grupe“, a edukacija i sticanje praktičnog iskustva odvijaće se kako u Srbiji, tako i u inostranstvu, uključujući i Dizeldorf, gde se nalazi direkcija kompanije „Metro Cash & Carry“. Edukacija kandidata počeće na jesen ove godine.

Svi zainteresovani kandidati mogu poslati svoje radne biografije i motivaciono pismo na engleskom jeziku najkasnije do 31. maja 2015. godine na mejl adresu hr@metro.rs.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор