Srpska aplikacija na Google Play-u

made-in-germany-rs-google-play
Jelena Popović, Jovana Miljanović i Nikola Milošević su na ideju za aplikaciju „They“ došli za vreme odmora na Zlatiboru, kada su diskutovali o tome kako je mali broj aplikacija od pomoći korisnicima da održe dobre odnose sa bliskim okruženjem i kako je uz pomoć nekoliko klikova moguće poboljšati svaki odnos, javlja „B92“.

Kako objašnjava Jovana Miljanović, ono što podiže sve naše odnose sa drugima na viši nivo jeste moć da zapamtimo sitnice o bitnim ljudima, a to je ono čime treba da se ponosimo. U današnje vreme imamo stotine prjatelja na raznim mrežama, uglavnom poznanika, i naša prirodna moć da memorišemo sve sitnice i podatke o njima biva nadjačana kvantitetom, pa kvalitet trpi.

– Aplikacija „They“ omogućava da napravite kolaž momenata koje delite sa dragim osobama, kao što su fotografije, tekst, emotikoni… Svaka osoba koju ubacite u ‘They’ ima mali profil gde možete da dodate njene, odnosno njegove društvene mreže, da automatski skinete broj telefona iz vašeg imenika, pa preko „Theya“ zovete, šaljete poruke ili mejlove – kaže Jovana Miljanović, i dalje objašnjava da ljudi koji nam znače imaju svoje preference kada je u pitanju piće, jelo, omiljen kafić ili pisac, a kada znamo sve te stvari onda namm je na primer, lako da iznenadimo devojku na dan zaljubljenih ili da prijatelju kupimo dres njegovog omiljenog kluba za rođendan.

– Uzimamo u obzir sve komentare naših korisnika, koji nam u ovoj fazi najviše znače. Planiramo jos bolju integraciju sa društvenim mrežama, sinhronizaciju za serverima, bekape… Želimo da korisnicima omogućimo da dele momente jedni sa drugima, ili sa svojim malim grupama koje budu kreirali. Nešto poput „timelinea“ vašeg prijateljstva, romantične veze ili poslovne saradnje – kaže Miljanović.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор