Srbin direktor „Karlsberga“ u Bugarskoj

made-in-germany-rs-karlsberg

Kako je saopštila kompanija „Karlsberg Srbija“, za generalnog direktora kompanije „Karlsberg Bugarska“ izmenovan je Dejan Beko iz Srbije.

On je na poziciju direktora kompanije „Karlsberg Bugarska“ napredovao sa funkcije direktora prodaje u toj kompaniji, koju je obavljao 18 meseci i u okviru koje je imao važnu ulogu u sprovodenju i unapređenju nove komercijalne strategije firme, prenosi agencija „Tanjug“.

U kompaniji „Karlsberg Srbija“ kažu da je Beko izgradio profesionalne kapacitete i postigao značajne uspehe u toku svoje karijere na različitim pozicijama u sektoru prodaje kompanije „Karlsberg Srbija“, kao i na poziciji direktora prodaje u „Karlsberg Srbija grupi“, koja obuhvata Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

– U našoj kompaniji nije retkost da talentovani lideri odlaze u druge zemlje na važne pozicije. Svako od naših zaposlenih ima šansu da se usavršava, napreduje i dokazuje, pa tako i da izgradi profesionalni uspeh – rekao je direktor „Karlsberg Srbija grupe“ Gabor Bekefi, koji je do nedavno obavljao i funkciju generalnog direktora kompanije „Karlsberg Bugarska“.

Kao generalni direktor kompanije „Karlsberg Bugarska“, Beko će direktno odgovarati Larsu Lehmanu, generalnom direktoru „Karlsberga“ za „challenger“ tržišta regiona zapadne Evrope.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор