Siemens predstavio industrijske novitete

made-in-germany-rs-siemens-minhen

Na trodnevnoj konferenciji “Dani industrije 2015.” održanoj protekle sedmice u Aranđelovcu u organizaciji nemačke kompanije “Siemens”, predstavljeni su najnoviji industrijski proizvodi i rešenja u ovoj oblasti u svetu.

Divizije „Digitalna fabrika“ i „Procesne industrije i pogoni“ koje su u sastavu nemačke kompanije, predstavle su učesnicima konferencije najnovija industrijska dostignuća prikazana na Hanoverskom sajmu „Hannover Fair 2015“, kao i softverske alate koji su na raspolaganju korisnicima.

– Prepoznajući dosadašnju uspešnost profesionalnog druženja sa krajnjim korisnicima, “Siemens” je i ove godine organizovao “Dane industrije”, kako bi predstavio najnovija dostignuća u oblasti industrijskog razvoja, ali i u direktnom kontaktu razmenio iskustva i informacije neophodne za dugoročnu i kvalitetnu saradnju. Sa našim preciznim poznavanjem različitih segmenata tržišta, klijentima možemo da pomognemo da brže i konkretnije odgovore na nove zahteve i trendove na tržištu, i time ojačaju svoju konkurentnost – objasnio je Nenad Dlačić iz kompanije Simens, prenosi “eKapija”.

U okviru različitih prezentacija korisnici su se upoznali sa novitetima u oblasti industrijske automatizacije, inovacijama na polju pogonskih tehnologija, aktuelnim dostignućima u sferi procesne instrumentacije i analitike, kao i sa kompleksnim rešenjima i procesnim paketima vezanima za industriju nafte i gasa. Organizovan je i mini-sajam industrije, na kojem su bili prikazani najnoviji proizvodi i rešenja iz domena industrijske automatizacije i energetike. Predstavljen je i specijalizovani demonstracioni kamion nisko-naponske i sklopne opreme, koji je deo svetske Siemens “Roadshow” turneje.

Za učesnike ove manifestacije Simens je organizovao i stručnu obuku u okviru seminara „Customer Excellence Program“ (CEP). Ovi seminari bili su namenjeni korisnicima iz industrije, sa ciljem da im približe portfolio proizvoda, predstave upotrebu softverskih alata za izbor opreme, i upoznaju ih sa podešavanjem, puštanjem u rad, upotrebom i održavanjem Siemens proizvoda.

Divizija Digitalna Fabrika ponudila je širok spektar hardvera i softvera koji su jednostavni za integraciju, kao i tehničkih usluga koje proizvodnim preduzećima širom sveta omogućavaju veću fleksibilnost i efikasnost proizvodnih procesa, i skraćuju vreme transformacije proizvoda od ideje do tržišta.

Divizija Procesne industrije i pogoni predstavila je podršku u neprekidnom poboljšavanju pouzdanosti, bezbednosti i efikasnosti proizvoda, procesa i postrojenja. Širom sveta ova divizija Siemensa obezbeđuje automatizaciju koja ide u korak sa budućnošću, tehnologiju pokretačkih mehanizama, industrijske softvere i usluge na platformama kao što je “Potpuno integrisana automatizacija”.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор