Beograd subvencioniše pčelare

made-in-germany-rs-pcele

Objavljen je javni poziv Sekretarijata za privredu za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti pčelarstva na teritoriji Grada Beograda u 2015. godini.

Kako je objavljeno na sajtu „Beoinfo“, podsticajna sredstva su namenjena za nabavku opreme za pčelarstvo, a pravo na subvenciju mogu ostvariti sva fizička lica koja su nosioci registrovanog poljoprivrednog gazdinstva, ili su članovi registrovanog gazdinstva koje se bavi pčelarstvom. Sredstva se mogu dodeliti i fizičkom licu koje je nosioc registrovanog poljoprivrednog gazdinstva, ili je član gazdinstva koje se do momenta podnošenja prijave nije bavilo pčelarstvom.

Obrasci prijave na konkurs i izjave dostupni su na internet sajtu Grada Beograda, a mogu se preuzeti i u kancelariji broj 1713 u Sekretarijatu za privredu Gradske uprave Beograda, u Ulici Kraljice Marije 1/XVII, svakog radnog dana od 9 do 15 časova. Za dodatne informacije svi zainteresovani za ovaj konkurs mogu se obratiti na brojeve telefona 011/715-7402 i 011/715-7831.

Prijave se moraju dostaviti preporučenom poštom u zapečaćenoj koverti, na adresu Gradske uprave Grada Beograda ili se mogu podneti lično na šalter broj 3 u pisarnici na istoj adresi. Krajnji rok za podnošenje prijava na konkurs je 2. jul 2015. godine do 15 časova.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор