Beograd podstiče povrtare i voćare

made-in-germany-rs-sadnice-voca

Objavljen je konkurs Sekretarijata za privredu grada Beograda za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti povrtarstva i voćarstva na teritoriji glavnog grada u 2015. godini.

Ovaj novac je namenjen za nabavku i postavljanje opreme, odnosno plastenika sa sistemom za navodnjavanje „kap po kap“ i proizvodnju povrća na površini od 0,02 do 0,05 hektara, i sistema za navodnjavanje „kap po kap“ zasada voća na površini od 0,25 do 1 hektara. Pravo na dodelu podsticajnih sredstava može ostvariti svako fizičko lice iz Beograda koje je nosilac registrovanog poljoprivrednog gazdinstva.

Formulari prijave i izjave dostupni su na internet sajtu Grada Beograda, ili se mogu preuzeti u prostorijama Sekretarijata za privredu Gradske uprave Beograda, na adresi Kraljice Marije 1/XVII, u kancelariji 1713, svakog radnog dana od 9 do 15 sati. Za dodatne informacije svi zainteresovani se mogu obratiti preko brojeva telefona: 011/715-7402 i 011/715-7831.

Prijave na konkurs moraju se dostaviti preporučenom poštom u zapečaćenoj koverti, na adresu Gradske uprave Grada Beograda ili se mogu dostaviti lično pisarnici Gradske uprave predajom na šalter broj 3. Krajnji rok za podnošenje prijava je 3. jul do 15 sati.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор