„Agroklub“ nudi poljoprivrednicima besplatne informacije

made-in-germany-rs-egap-agroklub

Informativni sistem „Agroklub“ izbacio je na tržište svoju prvu mobilnu aplikaciju za smartfone i tablet uređaje, preko koje korisnici mogu da prate dnevno ažurirane informacije iz različitih oblasti poljoprivrede.

U saopštenju Agrokluba se navodi da uz pomoć aplikacije korisnici mogu da pronađu savete za započinjanje proizvodnje, informacije o cenama proizvoda, kao i reportaže iz svakodnevnog života ruralnih sredina, prenosi agencija „Tanjug“.

– Mobilne aplikacije za Android i iOS operativne sisteme deo su razvojnih planova našeg projekta Agroklub, kao i želje da našim poljoprivrednim proizvođačima omogućimo što više korisnih informacija. Trenutno preko 35 posto korisnika pristupa našim internet stranicama pomoću uređaja nove generacije, pametnih telefona i tableta, pa svedočimo o trendu velikog rasta na tom području. Gledajući na taj način, moblina aplikacija postaje i najlogičniji razvojni korak – istakao je suvlasnik i vođa razvoja ovog projekta Vedran Stapić.

Po njegovim rečima, tim projektom je realizovana zajednička platforma za novosti iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, jer su to tržišta koja pokriva ovaj poljoprivredni informativni sistem.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор