Ramštajn napravio pometnju u Beogradu

U okviru aktuelne velike turneje „Evropa stadion 2024“, jedan od najpopularnijih svetskih bendova, nemački Ramštajn, održao je sinoć u Beogradu spektakularan koncert, a večeras će održati i drugi.

Ulice Beograda su zakrčene „morem“ srpskih građana, ali i stranaca koji su pristigli na koncerte.
Atmosffera je sve napetija. U gradskom saobraćaju su velike gužve, kao i unutar samih vozila, u kojima veliki broj ljudi nosi prepoznatljive Ramštajn majice. Oni su došli iz gotovo čitave Evrope, a ogroman broj gostiju je u organizovanim grupama stigao autobusima i iz zemalja regiona.

Oprema za koncert je pristigla u čak 77 šlepera i postavljana je danima. Jačina zvuka od 2.040.000 vati sinoć je oborila sve dosadašnje rekorde i zagarantovala da će se Beograd „tresti“ i tokom predstojeće večeri. Na realizaciji koncerata angažovano je oko 1.500 ljudi, a koncertni prostor zauzima oko 240.000 kvadratnih metara. S obzirom na to da je Rammstein poznat po impresivnim scenskim nastupima i pirotehničkim efektima, očekuje se da će i u Beogradu potroši po nastupu oko 265 galona specijalnog benzina (više od 1.200 litara), što je samo deo sadržaja koji će ovaj spektakl učiniti nezaboravnim, prenose srpski mediji.

– Pratimo Ramštajn gde god da nastupa. Ta strast ne moze da se opiše rečima. Smeštaj smo rezervisali čim smo saznali da će biti koncerata u Beogradu, tako da nismo imali problema. Nas petoro deli jedan apartman. Biće ovo lud provod – rekao je jedan strani turista za b92.net.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор