Proslava Oktoberfesta u Beogradu

Čuveni minhenski festival piva Oktoberfest, na kojem se svake godine okupi više miliona posetilaca iz celog sveta, tradicionalno će se obeležiti i u srpskoj prestonici 4. i 5. oktobra, u distributivnom centru “K Hotels” na Pančevačkom putu.

Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija) organizuje ovu poslovnu manifestaciju zatvorenog tipa sa gotovo hiljadu i po zvanica, pretežno iz nemačko-srpske poslovne zajednice, članica AHK Srbije i njihovih gostiju, navode organizatori.

Za proslavu Oktoberfesta u Beogradu već je spreman autentični ambijent sa specijalno dekorisanim šatorom, bogatom bavarskom trpezom i raznovrsnim nemačkim pivima, što će u potpunosti obezbediti prenošenje originalne atmosfere najpoznatijeg nemačkog festivala.

Ipak, kakvo god da je slavlje u pitanju, ako je u Srbiji ne može da prođe bez zabave na srpski način, pa će se za dobru atmosferu na proslavi pobrinuti trube Dejana Petrovića i Big Band-a, koji će, pored srpskog i internacionalnog repertoara, specijalno za ovu priliku svirati i tradicionalne nemačke numere.

Kupovinom ulaznice za proslavu Oktoberfesta u Beogradu, gosti su dobili mesto za stolom u šatoru, i kompletnu večeru u bavarskom stilu, sa dezertom, bezalkoholnim pićima i točenim pivom, a na kraju proslave će moći da kupe pravu nemačku kriglu po simboličnoj ceni od 100 dinara, koji ići u humanitarne svrhe.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор