Prijavite se za novi poslovni sastanak sa nemačkim firmama

Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija) poziva dobavljače iz Srbije i zemalja Zapadnog Balkana da se do 8. maja prijave za novi regionalni B2B sastanak sa nemačkim privrednicima koji će biti organizovan u septembru u Manhajmu.

Poziv kompanijama iz regiona na sastanak 7. i 8. septembra u Manhajmu uputila su i predstavništva nemačke privrede u zemljama Zapadnog Balkana (AHK), kao i nemačko Udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V).

Cilj projekta „Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana“, koji se sprovodi već šestu godinu zaredom, jeste da nemačke firme pronađu u zemljama Zapadnog Balkana proizvođače iz određenih privrednih oblasti, a koncept saradnje je baziran na „B2B – mečmejking“ mehanizmu.

Svoje učešće u projektu potvrdilo je oko 50 nemačkih kompanija koje dolaze pretežno iz metaloprerađivačkog sektora, dobavljačkog sektora za autoindustriju i sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike, a u nekim slučajevima zastupljene su i neke druge branše poput građevinske i sektora energetike.

Sve informacije o prijavnim formularom i profilima nemačkih kompanija na osnovu kojih se precizno navodi šta bi sve dobavljač iz regiona trebalo da ima u svom proizvodnom portfoliju, mogu se dobiti od Nemačko-srpske privredne komore preko mejlova krstic@ahk.rs i kolarevic@ahk.rs.

Ovaj projekat realizuje se pod pokroviteljstvom Ministarstva za ekomoniju i energetiku SR Nemačke u okviru Programa za razvoj stranih tržišta za mala i srednja preduzeća SR Nemačke.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор