Prijavite se za online poslovne susrete sa nemačkim kompanijama

Razvojna banka Donje Saksonije (Nbank), koja je deo Evropske mreže preduzetništva, i Razvojna agencija Srbije (RAS), od 13. do 16. jula organizuju online „Technology & Business Cooperation Days 2020“.

Iako je najveći nemački sajam industrije i tehnologije Hannover Messe otkazan ove godine, poslovni susreti će ipak biti održani preko online platforme koja će okupiti inovativne kompanije i istraživačke organizacije koje traže partnere za razvojne i inovativne projekte.

Fokus potrage biće na kompanijama iz industrije 4.0, odnosno na pametnim fabričkim rešenjima, energetski efikasnim proizvodnim tehnologijama, alatima za merenje, održivom razvoju i mobilnosti, navodi se na sajtu Razvojne agencije Srbije koja poziva srpske privrednike da se registruju i učestvuju u B2B poslovnim susretima putem portala https://technology-business-cooperation-days-2020.b2match.io/.

Svi zainteresovani pronaći će na ovom portalu više informacija o samom događaju, kao i listu kompanija koje su se do sada registrovale. Registracija za događaj je besplatna, a rok za prijavu je 30. jun. Za sve dodatne informacije u vezi sa učešćem na Technology & Business Cooperation Days potrebno je kontaktirati Razvojnu agenciju Srbije.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор