Prijavite se na konkurs BASF-а za najbolje startap ideje

Nemački hemijski div BASF najavljuje konkurs za najbolju startap ideju u oblasti održivog razvoja, čiju će realizaciju podržati sa najmanje 5.000 eura bespovratnih sredstava, a prijave na konkurs se mogu podneti do 15. novembra u ponoć.

Naime, u pitanju je najveći regionalni konkurs u oblasti održivog razvoja, BASF Start-up Science, u kom su inovatori iz Srbije, BiH, Hrvatske i Slovenije pozvani da učestvuju i predstave svoja rešenja za smanjenje zagađenja vazduha u regionu, prenosi agencija Tanjug.

Iz organizacionog tima kompanije BASF napominju da je osnovni uslov za učešće na konkursu da prijavljena ideja na direktan ili indirektan način doprinosi smanjenju zagađenja vazduha u našem regionu. Javna prezentacija ovih ideja zakazana je za decembar kada će stručni žiri doneti konačnu odluku i nagraditi pobednike.

Pravo učešća na ovom konkursu imaju mladi od 18 do 35 godina starosti, sa pojedinačnim i timskim idejnim rešenjima koja mogu biti u početnoj ili poodmakloj fazi razvoja. Sve dodatne informacije o konkursu BASF Start-up Science, uslovima i načinu prijavljivanja mogu se naći na veb sajtu www.start-up-science.com.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор