Prijavite se na konkurs „Najbolje iz Srbije“!

made-in-germany-rs-privredna-komora-srbije

Ovdašnjim kompanijama upućen je poziv Privredne komore Srbije (PKS), Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i dnevnog lista „Privredni pregled“, da učestvuju u jedanaestoj akciji pod nazivom „Najbolje iz Srbije“, u kojoj se biraju najuspešniji robni i korporativni brendovi na srpskom tržištu.

U saopštenju PKS precizira se da je konkurs otvoren do 7. aprila 2015. godine, kao i da u akciji mogu da učestvuju sva preduzeća koja posluju u Srbiji, konkurišući za priznanja u određenim kategorijama, zavisno od delatnosti, porekla preduzeća i brenda.

Priznanja se dodeljuju u 24 kategorije, a sama akcija „Najbolje iz Srbije“ ima za cilj da podstiče stvaranje kvalitetnih srpskih proizvoda i promoviše najbolje brendove, jača njihovu tržišnu poziciju i uliva poverenje potrošačima i partnerima u zemlji i inostranstvu. Sem toga, izborom najboljih brendova promovišu se i vrednosti domaće privrede i tržišnog načina razmišljanja, jača se konkurentnost, poboljšava pozicija i percepcija proizvoda sa naših prostora, jer su jaki i afirmisani brendovi osnovna karakteristika jakih privreda, stoji u saopštenju.

Prijavljeni kandidati biće rangirani po kriterijumima utvrđenim Metodologijom izbora „Najbolje iz Srbije“ za 2014. godinu, na osnovu rezultata glasanja potrošača i stručne javnosti, tržišno-finansijskih parametara i ocena stručnog žirija. Pobednici, koji će biti proglašeni krajem maja ove godine, dobiće, kao i prethodnih godina, pravo da koriste znak „Najbolje iz Srbije“, kao simbol kvaliteta i poverenja potrošača i poslovnih partnera. U saradnji sa najvećim trgovinskim lancima, Ministarstvo će za pobednike organizovati „Top korner“.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор