Otvoren konkurs za najbolje iz Srbije

Privredna komora Srbije (PKS) je uputila poziv privrednicima da do 6. februara kandiduju svoje kompanije i brendove za ovogodišnje prestižno priznanje „Najbolje iz Srbije“.

Akciju „Najbolje iz Srbije“ organizuju po trinaesti put PKS i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija. Najbolji robni i korporativni brendovi ove godine će biti izabrani u 24 kategorije, od kojih su tri nove: Najbolji hotel u Srbiji, Najbolji „mali“ turistički smeštaj u Srbiji i Najbolji organski proizvod iz Srbije.

„Tradicionalna akcija PKS i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, podiže vidljivost domaćih brendova, a priznanje koje je od 2004. ponelo 312 dobitnika u različitim kategorijama, postalo je merilo uspeha i tržišne prepoznatljivosti“, navodi se u saopštenju Privredne komore.

Ovogodišnji konkurs je, kažu u Komori, osvežen i inoviran, a prijavljivanje i glasanje је pojednostavljeno. Kriterijumi za izbor najboljih su definisani posebnom metodologijom koja obuhvata analizu tržišno-finansijskih parametara, glasanje potrošača, poslovnih partnera i stručnjaka, kao i ocene žirija sastavljenog od predstavnika Ministarstava trgovine i privrede i PKS, a u njegovom sastavu su i istaknuti stručnjaci iz sveta marketinga, zaštite potrošača i komunikacija i medija.

– Od 2004. kada je ova akcija prvi put organizovana, nominovano je više od 1.700 brendova. Iz godinu u godinu sve je više prijavljenih kompanija i sve više potrošača, privrednika i stručnjaka koji glasaju za najbolje iz Srbije, ističu u PKS i kažu da glasanje počinje sredinom februara, da je učešće u akciji besplatno, dok će se prijavljivanje kompanija i glasanje odvijati onlajn na zvaničnom sajtu www.najboljeizsrbije.com.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор