Dodeljene nagrade “Najbolje iz Srbije 2016”

Ovogodišnje nagrade “Najbolje iz Srbije 2016.”, za najuspešnije domaće robne i korporativne brendove, svečano su uručene u Novom Sadu predstavnicima 22 domaće kompanije u 25 kategorija.

Nagrada Privredne komore Srbije (PKS) i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, dodeljena je u kategoriji robni brend za robu svakodnevne potrošnje “Bambi Plazmi”, u kategoriji pića kompaniji “Nectar”, dok je u kategoriji hemije kompanija “Henkel Srbija” nagrađena za “Merix”.

Najbolji proizvod za kuću je Smederevac kompanije “Milan Blagojević”, “Extreme Intimo” je nagrađen u kategoriji odeća, tekstil i obuća, a “NIS Petrol” u kategoriji proizvodna dobra i poslovne usluge.

Najbolja trgovinska robna marka je “Premia” kompanije “Delhaize”, za najbolje uvođenje novog brenda nagrađeno je organsko juneće meso “BioPanon”, najbolji strani robni brend iz Srbije je “Gorenje”, najbolji lokalni je “Maruška”, a “Leskovački domaći ajvar” je najbolji brend sa zaštićenim geografskim poreklom.

Nagrade su dobile i kompanije “Sunoko”, “Philip Morris Operations”, “Alfa Plam”, “Luna”, “NIS”, “Aerodrom Nikola Tesla”, “BelMedic”, “Kabinet”, “Vega IT Sourcing” i “Mikroelektronika”. Najbolja turistička manifestacija je “Drinska regata”, dok je najbolja privredna manifestacija “Kopaonik biznis forum”, prenosi “eKapija”.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор