“Metro” konkurs za aplikacije u ugostiteljstvu

made-in-germany-rs-startup

Nemačka “Metro” Grupa i start-ap akcelerator „Techstars“ objavili su drugi po redu konkurs “METRO Akcelerator – globalni program za razvoj tehnoloških aplikacija u Horeca sektoru”.

Na konkurs se do 20. juna mogu prijaviti svi srpski start-apovi sa svojim inovativnim aplikacijama za lakše poslovanje restorana, hotela i drugih ugostiteljskih objekata. U svaku od deset odabranih firmi, Metro i Techstars će investirati do 120.000 eura i obezbediti joj pristup mreži stručnjaka za podršku u daljem razvoju digitalnih rešenja.

– Digitalni poslovni modeli i usluge imaće još veću ulogu u budućem uspehu kupaca METRO-a. Sve više kompanija nam se obraća sa novim idejama, a putem METRO Akceleratora želimo da im omogućimo da te ideje testiraju i razvijaju uz podršku međunarodnih stručnjaka – objasnio je predsednik Upravnog odbora METRO Grupe Olaf Koh, a prenosi “eKapija”.

U sedištu METRO Akceleratora u Berlinu, deset odabranih start-apova će u septembru biti u prilici da unaprede svoja znanja, ideje i poslovne veštine pod vođstvom iskusnih mentora iz sektora nabavke, prodaje, marketinga i komunikacija. Ovom programu „Techstars“ će doprineti svojim međunarodno potvrđenim i priznatim metodologijama za mentorstvo start-apova.

Prijave na konkurs treba poslati na adresu: www.metroaccelerator.com.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор