Konkurs Metroa za horeca inovacije

Kompanije „Metro“ i „Techstars“ će u okviru trećeg Metro Akceleratora za inovativna rešenja u ugostiteljskom (horeca) sektoru, svakoj od deset odabranih startap firmi ponuditi do 120.000 eura i pristup mreži stručnjaka za razvoj digitalnih rešenja.

Prva generacija startapa, koja je u sklopu Metro Akceleratora 2015. godine razvijala inovacije za ugostitelje, uz podršku stručnjaka Metroa i Techstarsa je na globalnom nivou privukla više od 52 miliona dolara investicija.

Za ovogodišnji program, koji traje do 18. juna, mogu se putem sajta prijaviti svi startapi koji razvijaju inovativne aplikacije za horeca sektor, a deset najboljih rešenja će u septembru, u sedištu Metro Akceleratora u Berlinu, biti u prilici da unaprede svoja znanja, ideje i poslovne veštine pod vođstvom iskusnih mentora.

Odabrane startape Metro i Techstars će povezati sa stručnjacima za područja nabavke, prodaje, marketinga i komunikacija, a tokom trajanja programa biće obezbeđeno i korišćenje „co-working“ prostora, kao i članstvo u međunarodnoj mreži Techstars i Metro Akceleratora.

Digitalni alati koje Metro Akcelerator razvija, pomoći će kupcima nemačkog trgovinskog lanca da povećaju svoju produktivnost u oblasti usluge, kao i da na taj način dodatno napreduju u svetu digitalnih rešenja, što će se direktno odraziti na unapređenje njihovog celokupnog poslovanja.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор