Konkurs Hemofarma za stipendiranje studenata

Fondacija Hemofarm objavila je konkurs za dodelu 10 stipendija studentima treće i viših godina određenih studijskih programa medicinskih i farmaceutskih, tehnoloških i tehničkih fakulteta, koji su u dosadašnjem studiranju ostvarili prosek ocena ne manji od 8,50.

Na ovogodišnji konkurs, koji će biti otvoren do 21. novembra ove godine, mogu se prijaviti studenti osnovnih/integrisanih akademskih studija na fakultetima koji se finansiraju iz budžeta Republike Srbije, prenosi agencija „Tanjug“.

U školskoj 2017/2018. godini budući stipendisti Hemofarm fondacije imaće priliku da učestvuju i u Mentorskom programu, kako bi u kontaktu sa ekspertima vršačke kompanije „Hemofarm“ unapredili svoja znanja i veštine neophodne za dalji lični i profesionalni razvoj.

Hemofarm fondacija stručno i finansijski pomaže akademski razvoj mladih u Srbiji, a od svog osnivanja, pre 24 godine, do danas je stipendirala 3300 studenata iz svih delova zemlje.

Detaljne informacije o uslovima ovogodišnjeg konkursa Hemofarm fondacije i načinu prijave na konkurs mogu se naći na veb-sajtu www.fondacijahemofarm.org.rs.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор