Hemofarm studentima nudi stipendije

Fondacija Hemofarm je raspisala novi konkurs za dodelu stipendija studentima osnovnih i integrisanih akademskih studija u 2018/2019. godini, koji studiraju na fakultetima finansiranim iz budžeta Republike Srbije.

Konkurs pod nazivom „Možeš i ti“, namenjen je studentima koji su po prvi put upisali završnu godinu osnovnih/integrisanih studija na medicinskim, farmaceutskim, tehnološkim, hemijskim i fizičko-hemijskim fakultetima, a u dosadašnjem studiranju su ostvarili prosek ocena ne manji od 8,50, poručuju iz Fondacije.

Studenti se na konkurs za stipendije mogu prijaviti najkasnije do 11. novembra, a izabranici Hemofarm fondacije imaće priliku da učestvuju u Mentorskom programu i programu stručne letnje prakse „Možeš i ti“, kako bi u radu sa ekspertima Hemofarma unapredili svoja znanja i veštine neophodne za dalji lični i profesionalni razvoj, prenosi agencija „Tanjug“.

Iz Hemofarm fondacije poručuju da su podržavjući finansijski i stručno akademski razvoj mladih u Srbiji, u prethodnih 25 godina stipendirali više od 3.300 studenata širom naše zemlje.

Sve detaljne informacije o ovom konkursu i načinu prijavljivanja mogu se naći na sajtu Hemofarm fondacije.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор