Postanite stručnjak za upravljanje otpadom!

made-in-germany-rs-reciklaza-elektro-uredjaja

Novi ciklus intenzivne obuke “Stručnjak za upravljanje otpadom” biće organizovan u tri termina u drugoj polovini maja. Ovu obuku realizuje po peti put nemačka kompanija “Forum Media”, koja u Srbiji poslednjih osam godina aktivno posluje u oblasti poslovne edukacije i informisanja.

– Posle objavljivanja priručnika “Upravljanje otpadom – zakon i praksa”, urađenog u skladu sa najnovijim izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom i brojnim seminarima i obukama iz oblasti zaštite životne sredine i upravljanja otpadom, koje smo do sada realizovali u Srbiji u saradnji sa kompanijom A.S.A. EKO, sada organizujemo još jedan, peti po redu, program intenzivne obuke “Stručnjak za upravljanje otpadom”. Ovaj program polaznicima daje direktne odgovore na njihove nedoumice u vezi sa primenom propisa u oblasti upravljanja otpadom, za lakšu pripremu dokumentacije u ovoj oblasti, nudi preporuke kako da reše specifične situacije sa kojima se sreću u radu i optimizuju sistem upravljanja otpadom u svojoj kompaniji, kao i nova iskustva i dobru praksu upravljanja otpadom – objašnjava Borislav Jakšić, produkt menadžer u kompaniji “Forum Media”.

Nastavni program radionice realizuje se u malim grupama, što polaznicima omogućava da lakše i brže reše specifične probleme i situacije, kroz konsultacije i direktne savete vrhunskih stručnjaka. Nakon uspešno završene obuke polaznici će dobiti sertifikat na srpskom i engleskom jeziku kao uverenje o završenom stručnom usavršavanju.

Program obuka obuhvata tri radionice, koje će biti održane 18, 25. i 31. maja 2016. godine u beogradskom hotelu “Holiday Inn”. Za praćenje nastave obezbeđen je studijski materijal i priručnik “Upravljanje otpadom – zakon i praksa”.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор