Srpsko elektrovozilo na BG Sajmu automobila

made-in-germany-rs-elektricni-auto

Na ovogodišnjem beogradskom Sajmu automobila “DDOR BG Car Show 05”, predstaviće se, od 17. do 23. marta, 35 automobilskih brendova i desetak brendova privrednih vozila, a uvozninci najavljuju beskamatne kredite i dodatne pogodnosti.

Po mišljenju predsednika Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova, Milana Vukasovića, ova godina će biti još bolja od prethodne, tokom koje je prodato oko 20.800 novih automobila. U 2016. će, kaže Vukasović, biti nastavljen oporavak tog tržišta.

Uporedo sa sajmom “DDOR BG Car Show 05”, na Beogradskom sajmu će biti održan i Međunarodni sajam motocikala “Motopešn”, sa više od 300 učesnika iz 20 zemalja, prenosi “Tanjug”.

Beogradski Sajam automobila će ove godine prikazati 40 novih modela automobila i 35 novih modela motocikala. Institut eko privrede Srbije i Privredna komora Srbije (PKS) će prikazati, 21. marta u hali 4, projekat srpskog električnog automobila, a prezentaciji će prisustvovati i partneri “IEEG-a i IEPS-e” iz Nemačkog “IfaS” Instituta Mićel Graf, saopšteno je iz Instituta eko privrede, a prenosi srpska novinska agencija.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор