Počeo Sajam automobila u Nišu

IAA-2381

U Sportskoj hali “Čair” u Nišu danas počinje Sajam automobila i motora, na kome će, kako najavljuje organizator, premijerno biti predstavljeno šest novih modela, među kojima su i vozila najvećeg privatnog kineskog proizvođača, kompanije „Great Wall“.

– Sigurni smo da će Nišlije pokazati interesovanje za naša vozila, jer ih prvenstveno odlikuju vrhunske performanse i konkurentne cene, uz odličnu post-prodajnu podršku koju pružamo kupcima. O kvalitetu modela „H6“ najbolje govori titula najprodavanijeg SUV automobila u Kini, a tu je i model „Steed 5“, lako komercijalno vozilo iz kategorije pikap, koji je trenutno dostupan po akcijskim uslovima – najavljuje Radovan Berić, direktor kompanije „GWS Auto Group“, a prenosi agencija „Tanjug“.

GWS Auto Group će na niškom Sajmu automobila i motora izlagati posredstvom svog dilera u ovom gradu, firme „Raavex Group“. Prodajna mreža vozila kineske kompanije Great Wall (GWS Auto Group) prisutna je širom Srbije i obuhvata Beograd, Niš, Novi Sad, Kraljevo i Jagodinu.

Niški Sajam automobila okupiće vodeće prodavce vozila u regionu, a manifestaciju će upotpuniti i prateći program. Organizator sajma, preduzeće “City marketing cenatar”, očekuje posetu od oko 20.000 gostiju iz ovog dela Srbije. Pokrovitelj sajma automobila je grad Niš, a manifestacija će biti otvorena za posetioce do 4. oktobra.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор