Sutra u Kragujevcu počinje Sajam automobila

made-in-germany-rs-sajam-automobila

U organizaciji „Šumadija sajma“ i ove godine će u Kragujevcu od 4. do 6. decembra biti održan deseti po redu sajam automobila „AUTO EXPO 2015“, koji će okupiti brojne lokalne dilere, zastupnike najpoznatijih brendova auto-industrije i predstavnike osiguravajućih i lizing kompanija iz okruženja.

U hali „Šumadija sajma“, na prostoru od 1.600 kvadratnih metara, predstaviće se desetak auto-kuća i veći broj proizvođača i trgovaca auto-delovima, pratećom opremom i auto-kozmetikom, kao i lizing, osiguravajuće i bankarske kompanije.

Po rečima Dušana Petkovića, direktora „Šumadija sajma“, za učešće na ovogodišnjem sajmu „AUTO EXPO 2015“ vladalo je veliko interesovanje, a učešće su potvrdili izlagači iz Kragujevca, Čačka, i drugih okolnih gradova, koji će na ovoj manifestaciji posetiocima premijerno prikazati najnovije modele poznatih svetskih brendova, „Volkswagena“, „FIAT“-a, „Mazde“, „BMW“-a, „Honde“, proizvedene ove godine, prenosi „ikragujevac“.

Izlagači najavljuju brojna iznenađenja za posetioce sajma. Auto-kuće pripremaju popuste, koji uz već snižene cene pojedinih modela i usluge pratećih banaka i lizing-kompanija, čine nove automobile donekle dostupnijim.

Kragujevački „Sajam automobila“ prethodnih godina posetilo je preko 10.000 posetilaca, a organizatori očekuju da ovogodišnji „AUTO EXPO 2015“ asortimanom i brojem posetilaca nadmaši prethodne. Radno vreme Sajma je od 10 do 19 sati, a ulaz i parking su besplatni.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор