Sedmi Sajam automobila u Nišu

made-in-germany-rs-sajam-automobila

U niškoj hali Čair od 7. do 9. oktobra će se po sedmi put predstaviti najpoznatiji svetski proizvođači automobila, a organizatori sajma najavljuju sedam srpskih i desetak niških premijera novih modela.

Organizatori iz City marketing centra kažu da će i ove godine Nišlije imati priliku da na Sajmu automobila u svom gradu vide poslednje trendove u izradi putničkih automobila, teretnjaka i motocikala, javljaju “Južne vesti”.

Učešće na manifestaciji potvrdile su vodeće kompanije svetske autoindustrije, “Ford”, “KIA”, “Fiat”, “Toyota”, “Citroen”, “Great Wall”, “Audi”, “Škoda”, “Renault”, “Dacia”, “Nissan”, “GAZ”, “Yamaha”, “Hyundai” i “Volkswagen”.

Po rečima Saše Đorđevića, menadžera ovog događaja, posetioce oktobarskog Sajma automobila u Nišu očekuje najnovija ponuda automobila trenutno aktuelnih u Evropi, ali i brojne premijere i bogat sajamski program.

Svi koji razmišljaju o kupovini novog automobila, na sajmu mogu da računaju i na posebne programe banaka i lizing kuća koje će tokom sajma nuditi povoljnije uslove za odloženo plaćanje.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор