Poseta Srbiji u okviru „vakcina paket aranžmana“

Prema pisanju lista „Korijere dela Sera“, turistička agencija iz Bolonje „Salvadori“ ponudila je Italijanima koji žele da se u Srbiji vakcinišu protiv korona virusa paket aranžman od četiri dana, a jedini uslov je potvrdu da je osoba registrovana za vakcinaciju.

Budući da je Srbija omogućila i strancima da se vakcinišu u našoj zemlji uz popunjeni formular, vlasnik ove turističke agencije, Umberto Salvadori, prvo je sam testirao sistem, odnosno izabrao je vakcinu i primio je u Beogradu, a zatim je njegova agencija ponudila klijentima paket aranžman, prenosi Tanjug.

Agencija je potom obezbedila lokalne vodiče i prevodioce, smeštaj u hotelima, a za one koji to žele i turističku turu po Beogradu. Cena četvorodnevnog aranžmana za dve osobe iznosi 500 eura, uz prevoz avionom ili automobilom i kovid-test pre ulaska u Srbiju.

Vlasnik agencije kaže da je interesovanje orgromno, da njihovi telefoni neprestano zvone, da su zainteresovane i kompanije, male i srednje veličine, koje žele da organizuju imunizaciju za svoje zaposlene, pa u agenciji već planiraju vakcina aranžmane i za manja mesta u Srbiji gde je, kako tvrdi Salvadori, manja gružva ispred vakcionih centara.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор