Posebna ponuda Generali osiguranja za nemačka preduzeća

made-in-germany-rs-generali-osiguranje

Kompanija „Generali Nemačka“ proširuje svoju ponudu korporativnog i komercijalnog osiguranja nudeći posebne individualne usluge srednjim i velikim nemačkim preduzećima u Srbiji i svetu.

Zajedno sa „Generali Osiguranjem Srbija“, Globalna korporativno-komercijalna poslovna jedinica „GC&C“ ponudiće novu uslugu nemačkim kompanijama i njihovim predstavništvima u Srbiji. Radi se o posebno osmišljenim ponudama imovinskih osiguranja i usluga, pravljenih po meri klijenata, prenosi „B92“.

– Ova inicijativa, namenjena korporativnim klijentima u Srbiji, još jedan je važan korak ka upotpunjavanju naše ponude. Tako na najbolji način korisimo sinergiju i internacionalne nadležnosti Grupe. Zahvaljujući GC&C jedinici, nemačkim kompanijama sada možemo da ponudimo odgovarajuće pakete imovinskih osiguranja, koje odgovaraju njihovom obimu poslovanja. Zajedno sa izvanrednom uslugom koju pružaju ostale poslovne jedinice Generali grupe, izgradićemo holistički i jedinstven pristup za nemačke korporativne klijente u našoj zemlji – objašnjava Dragan Filipović, CEO kompanije Generali Srbija.

Po rečima Maria Carinija, šefa Generali Globalne korporativno-komercijalne jedinice u regionu CIE, pokretanje GC&C jedinice u Nemačkoj posebno je važno za Srbiju i ceo region Centralne i Istočne Evrope, zbog velike prisutnosti nemačkih kompanija i investicija. Timovi GC&C u Centralnoj i Istočnoj Evropi će blisko sarađivati sa jedinicom GC&C Nemačka, kako bi razvili i finalizovali korisne i konkurentne ponude za ovaj segment tržišta.

U globalnoj korporativno-komercijalnoj jedinici kompanije Generali radi više od 1.000 profesionalaca u devet kancelarija širom sveta, a klijente i brokere služi u više od 100 zemalja. Generali je i vodeća osiguravajuća kompanija u Srbiji, kao deo grupe koja je jedna od vodećih svetskih osiguravača, sa ukupnom premijom od preko 74 milijarde eura u 2015. godini.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор