Novi email-only servis za ljubitelje fudbala

made-in-germany-rs-equaliser

Nemačka izdavačka kompanija „Bauer Media“ sa centralom u Hamburgu, koja je od 1875. godine u vlasništvu porodice Bauer, izbacila je na tržište novi digitalni proizvod pod nazivom „The Equaliser“, u obliku email-only servisa (samo putem imejla), namenjenog publici usmerenoj na fudbal.

Informativni servis pokrenut je u saradnji sa sportskom kompanijom „Opta“, koja se bavi fudbalskom statistikom, prenosi „personalmag.rs“.

Pre puštanja ovog digitalnog izdanja na tržište, „Bauer Media“ objavila je već jedan takav digitalni proizvod. „The Debrief“ je ženski online magazin, koji se na internetu pojavio kao rezultat strategije ove kompanije da unovči publiku svojih digitalnih izdanja. Za razliku od „Debriefa“, „Equaliser“ nema svoju samostalnu digitalnu platformu i biće prosleđivan samo preko imejla.

„Equaliser“ je namenjen prvenstveno muškarcima starosti između 25-45 godina, označenim kao ABC1 ciljna grupa, a koji informacije o fudbalu primaju „online“. Prema procenama ABC istraživanja, ovu grupu čini više od 1,4 miliona korisnika sa potrebom za podacima i ciframa koje im pristižu ažurno i direktno njima, a ne u okviru veb sajta na koji moraju da idu i pretražuju po njemu.

U ponudi „Equaliser“ servisa obezbeđene su i pozicije za sve zainteresovane oglašivače.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор