Prvi beogradski poslovni sajam BizIT

made-in-germany-rs-bizit

U Beogradu će ove godine biti održan prvi poslovni sajam pod imenom BizIT u okviru 58. Međunarodnog sajma tehnike, od 12. do 16. maja u Hali 2 Beogradskog sajma, najavljeno je danas na konferenciji za novinare.

BizIT je prvi sajam posvećen poslovnoj primeni informaciono-komunikacionih tehnoloških (ICT) rešenja, a okupiće vodeće stručnjake iz ICT industrije koji će zainteresovanim posetiocima predstaviti svoja saznanja i rešenja značajna za razvoj poslovanja.

– Pozivamo predstavnike privrede koji žele da se informišu o najboljim ICT rešenjima za unapređenje svog poslovanja da posete Bizit i direktno od predstavnika najznačajnihih ICT kompanija saznaju koje su najbolje mogudnosti da to i ostvare. Sigurni smo da će BizIT u bududnosti postati referentno mesto za distribuciju ICT znanja, baš kao što su to slični sajmovi u svetu – rekla je Vesna Čarknajev, direktorka izdavačke kuće PC Press i menadžerka projekta BizIT.

Posetioci sajma imaće priliku da ostvare i specijalne sajamske popuste, ulaz na sajam BizIT biće slobodan za sve posetioce, a detaljan program konferencije i dodatne informacije dostupne su na zvaničnom sajtu www.bizit.rs.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор