Sajam etno hrane i pića

made-in-germany-rs-ajvar

U Beogradu je počeo Sajam etno hrane i pića, koji će trajati do 29. novembra, a okuplja oko 350 domaćih i inostranih izlagača sa oko 1.500 različitih prehrambenih etno proizvoda.

Cilj ove manifestacije je predstavljanje manjih poljoprivrednih i prehrambenih proizvođača i njihovih proizvoda koje prave na tradicionalan način, kako bi se stvorili novi brendovi i pronašla nova tržišta za takve proizvode. Osnovna ideja vodilja Sajma etno hrane i pića sadržana je u radnom sloganu „Utemeljenje robne marke etno proizvoda“, što u marketinškom smislu znači „uvođenje u svet brendova“.

Na sajmu se predstavljaju domaći proizvođači po regionima, „Victoria ruts“ iz Bugarske samostalno izlaže, a predstavljaju se i izlagači iz Rumunije, Grčke, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Ruske Federacije i Italije. U okviru Sajma tradicionalno će biti organizovan bogat stručan i prateći program, biće organizovana i izložba rukotvorina, a poslednjeg dana sajma i revija torti. Manifestacija je, pre svega, namenjena distributerima, dobavljačima hotela i trgovinskih lanaca, vlasnicima restorana, trgovinskih radnji, šefovima kuhinja, profesionalnim gastronomima i kupcima iz inostranstva.

Sajam je otvoren od 10 do 19 sati, za poslovne posetioce ulaz je besplatan, a za sve ostale zainteresovane građane ulaznica košta 250 dinara, dok je cena za grupne posete 150 dinara. Cena parkinga iznosi 100 dinara po satu.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор