Sajam medicine i stomatologije u Beogradu

made-in-germany-rs-medicinski-uredjaji

Međunarodni sajam medicine i stomatologije „Medident“, počinje danas u hali 3 Beogradskog sajma, gde će biti predstavljena najsavremenija naučno-tehnološka dostignuća, znanja i iskustva iz oblasti medicine i stomatologije, najnoviji uredjaji, materijali i pronalasci.

Zbog velikog interesovanja izlagača ove godine će, osim partera hale 3 Beogradskog sajma, za potrebe manifestacije biti otvorene i galerije hala 3 i 3a. U širokoj ponudi proizvoda poznatih svetskih kompanija naći će se i oprema, uredjaji i sredstva koja prestavljaju poslednju reč tehnike, prenosi agencija „Tanjug“.

Kompanija „Korteks“ će na ovom sajmu po prvi put posetiocima i stručnoj javnosti predstaviti revolucionarni aparat za rehabilitaciju atrofiranih mišića. Institut „Mihailo Pupin“ predstaviće multifraktalni analizator karcinoma, uređaj za rano otkrivanje, jeftinije dijagnostifikovanje i lociranje karcinoma. Mađarska kompanija „3B“ promovisaće na sajmu najnoviju generaciju aparata za ultrazvučnu dijagnostiku, dok će grčki „Iasis Medical Systems“ predstaviti najnoviji tip radioloških uređaja.

Besplatne preglede specijalista sportske medicine, oftalmološke preglede i merenje očnog pritiska za posetoce sajma, omogućiće poliklinike „Arona i Staroptik“ kroz projekat „Dve ordinacije u jednoj“.

Kompanija „Neodent“ izložiće u hali 3 specijalnu ordinaciju za oralnu hirurgiju, sa svom pratećom aparaturom i izložbom najsavremenijih uređaja i materijala iz oblasti protetike. Sajamsku ponudu kompanija „Mikodental“ će obogatiti sa najnovijom generacijom „Zirkozahn“ implanta, CAD/CAD sistema, radionicama i nagradnim igrama za posetioce. Na sajam dolazi i „Superlab“ sa najnovijom generacijom laboratorijske opreme. „Bredent“ će na sajmu proslaviti 40 godina uspešnog poslovanja, a „Akord dental“ će obeležiti dve decenije svojih poslovnih uspeha.

U Maloj konferencijskoj Sali hale 3a, u organizaciji Beogradskog univerziteta i Evropske mreže preduzetništva, biće u sklopu sajamskog programa održan susret stručnjaka iz oblasti biomehanike, dok će u velikoj konferencijskoj Sali hale 3a biti organizovan i veliki simpozijum stomatologa pod nazivom „Inovacijama do uspeha“, u organizaciji Udruženja stomatologa Srbije.

U promo-edukativnom programu na galeriji hale 3, posetioce sajma očekuje niz besplatnih pregleda i usluga, od merenja šećera u krvi i krvnog pritiska, do besplatne masaže u masažnim foteljama i promocije novih medicinskih, stomatoloških i farmaceutskih proizvoda. „Aktavis“ će promovisati najnoviji rastvor za ispiranje ušne duplje „Oralfluks“, „Medika Estetika“ će promovisati edukativne programe iz oblasti anti-ejdžing medicine, dok će na štandu Asocijacije „Žena plus“ i promociji knjige o reproduktivnom zdravlju, posetioci dobiti besplatne kondome. Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć organizovaće svakodnevne pokazne vežbe primene osnovnih mera u oživljavanju utopljenika i upotrebi automatskog spoljašnjeg defibrilatora.

U subotu, 11. oktobra u 12 sati, najuspešnijim izlagačima biće uručena zvanična priznanja i nagrade sajma „Medident“. Sajam će trajati do 11. oktobra, a cena ulaznica je 300, a za grupne posete 150 dinara. Na platou ispred hale 3 od 11. oktobra biće organizovana i Jesenja prodajna izložba cveća i sadnog materijala „Hoteks“, koja će trajati do 16. oktobra.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор