„Fliiby“ – srpski online servis omogućava zaradu

made-in-germany-rs-fliiby-screenshot

Prošle je nedelje zvanično puštena u rad treća verzija domaćeg online servisa „Fliiby“, koja objedinjuje sve što nude „Youtube“, „Souncloud“, „Flickr“ i drugi online servisi. Za razliku od većine njih, „Fliiby“ svakog kreatora fajlova plaća kroz zaradu od prikaza reklama preko sadržaja koji su postavili, prenosi „telegraf.rs“.

– Želja nam je bila da sve servise objedinimo na jednom mestu, uz jedan „log in“, ali i da na istom mestu ponudimo šansu za zaradu. Danas mnogi postavljaju izuzetno vredne fajlove na Internet, ali od njih nemaju ništa. „Fliiby V3“ to prekida i uvodi vas u budućnost digitalnog izdavaštva – istakao je idejni tvorac i direktor ove kompanije Vujadin Divjak.

U maju ove godine „Fliiby“ je na „Startit festu“ proglašen za najbolji startap projekat. Suosnivač ove inovativne platforme Nemanja Divjak, objasnio je da „Fliiby“ postoji od 2007. godine i da je do danas uspeo da sakupi 300.000 korisnika, kao i da je cilj nove verzije servisa da do kraja godine usluži blizu 2 miliona korisnika.

„Fliiby“ je dostupan na linku http://fliiby.com, registracija je besplatna, platforma korisnicima nudi sve na jednom mestu, a korišćenje je veoma jednostavno i intuitivno. Prijavom na opciju za monetizaciju, korisnici već danas mogu početi da zarađuju od svoje autorske muzike, video klipova, fleš igara, dokumenata i drugih digitalnih materijala koji im stoje na računarima bez mogućnosti da išta zarade.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор