Nemci ponovo traže srpske dobavljače

Nemačko-srpska privredna komora (AHK) i Privredna komora Srbije (PKS) pozivaju srpske metaloprerađivače i prerađivače plastike na poslovne susrete sa nemačkim kompanijama, 30. marta 2017. godine u PKS.

Cilj projekta „Dobavljačka inicijativa nemačkih kompanija iz Rajne Vestfalije“, jeste da se srpski proizvođači sastanu sa zainteresovanim firmama iz nemačke pokrajine Severna Rajna Vestfalija, kako bi ostvarili međusobne poslovne odnose. Ovom prilikom Srpskim privrednicima će se pružiti šansa da se predstave nemačkim kompanijama, uspostave nove kontakte i prošire svoje poslovanje na nemačkom tržištu, najavljuje Nemačko-srpska privredna komora.

Nemačku delegaciju će činiti predstavnici 22 metaloprerađivačke kompanije, kao i iz sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike. Sve domaće kompanije zainteresovane za poslovne susrete sa kolegama iz Nemačke, treba da se prijave Privrednoj komori Srbije najkasnije do 1. marta ove godine.

Ovaj projekat organizovali su “AHK Srbija” u saradnji sa PKS, Industrijsko-trgovinskom komorom grada Dortmunda, nemačkim Udruženjem za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V.), uz podršku “NRW International GmbH” i Evropske mreže preduzetništva.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор