Nemci ponovo traže dobavljače iz Srbije

nemacka i srpska zastava

Delegacija nemačke privrede u Srbiji (AHK) objavila je poziv srpskim privrednicima za odlazak u Dortmund na poslovne sastanke sa nemačkim privrednicima, po uzoru na one kakvi su već bili organizovani jesenas u Minhenu.

Cilj ovog projekta je da se u okviru jednodnevnog događaja koji će biti održan 9. juna u Dortmundu, odabrane kompanije iz Srbije i ostalih država Zapadnog Balkana sastanu u formatu B2B sastanaka sa nemačkim firmama, zainteresovanim za uspostavljanje poslovnih kontakata sa proizvođačima iz ovog regiona. U fokusu sastanaka sa nemačkim privrednicima naći će se dalatnosti kakve su mašinogradnja, prerada metala, proizvodnja komponenti za autoindustriju i elektroindustrija, prenosi „eKapija“.

Sve informacije o prijavnim obrascima i profilima nemačkih kompanija sa precizno navedenim uslovima koje preduzeća iz regiona treba da ispunjavaju u svom proizvodnom programu kako bi se kvalifikovala za potencijalnu saradnju, nalaze se na internet prezentaciji Delegacije nemačke privrede.

Delegacija nemačke privrede ovaj projekat organizuje drugu godinu za redom, kako bi se srpskim privrednicima pružila šansa da se predstave, uspostave nove kontakte i prošire svoje poslovanje na nemačkom tržištu. Krajnji rok za dostavljanje prijava zainteresovanih kompanija je 22. april 2016.

Projekat „Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u zemljama zapadnog Balkana“ Delegacija nemačke privrede u Srbiji (AHK) sprovodi u saradnji sa nemačkim Udruženjem za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V.), uz podršku projekta razvoja privatnog sektora u Srbiji ACCESS, nemačke Organizacije za međunarodnu saradnju GIZ.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор