Nemačke firme ponovo traže naše dobavljače

Privredna komora Srbije (PKS), Nemačko-srpska privredna komora (AHK) i nemačko Udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME) pozivaju srpske privrednike da se uključe u projekat „Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana“.

Nakon dva B2B skupa, održana u Minhenu i Dortmundu, predstavnici nemačkih kompanija koje traže dobavljače robe i usluga iz oblasti metaloprerade, autokomponenti, elektronike i prerade plastike, sastaće se u Beogradu 31. maja sa predstavnicima firmi iz Srbije i regiona, prenosi „eKapija“.

Detaljnije informacije o profilima nemačkih kompanija i načinu prijavljivanja, sa precizno navedenim uslovima koje firma iz Srbije treba da ispuni da bi se kvalifikovala za potencijalnu saradnju, mogu se naći na sajtu Nemačko-srpske privredne komore, www.serbien.ahk.de, a krajnji rok za dostavljanje prijava je 25. april 2017.

Već treću godinu zaredom Nemačko-srpska privredna komora organizuje ovakve privredne susrete, kako bi srpskim kompanijama omogućila da svoje poslovanje prošire i na nemačko tržište.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор