Nemci ponovo traže dobavljače u Srbiji

Nemačke kompanije ponovo organizuju poslovne susrete sa potencijalnim dobavljačima iz našeg regiona. Firme iz Srbije mogu da se prijave za učešće do 24. oktobra, a sastanci će biti organizovani 6. decembra u Štutgartu.

Poziv srpskim firmama da budu deo regionalnog B2B projekta, uputili su organizatori: Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija), predstavništva nemačke privrede u zemljama Zapadnog Balkana, Privredna Komora Srbije (PKS) i nemačko Udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku.

Poslovni susreti se sprovode u okviru projekta pod nazivom „Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama ZB“, a organizuju se već osmu godinu zaredom. Cilj projekta je da nemačke firme pronađu u našem regionu dobavljače iz traženih industrijskih oblasti, prenosi agencija Tanjug.

Koncept projekta je baziran na „B2B – matchmaking“ mehanizmu, a učešće na predstojećim poslovnim sastancima već je potvrdilo više od 50 nemačkih kompanija koje pretežno dolaze iz metaloprerađivačkog sektora, dobavljačkog sektora za autoindustriju, sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike, a tu je i manji broj kompanija iz elektro i elektronske oblasti.

Detaljne informacije o predstojećim poslovnim susretima, profili nemačkih kompanija koje će učestvovati, kao i formular za prijavu učešće, mogu se naći na sajtu Nemačko-srpske privredne komore (AHK Srbija).

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор