Nemački dm ponovo organizuje takmičenje šminkera

Posle prošlogodišnjeg takmičenja šminkera, koje je oborilo sve rekorde gledanosti na web-u, nemačka kompanija dm drogerie markt i ove godine organizuje glamurozni događaj pod nazivom dm makeup awards.

Prijave za takmičenje, koje će talentovanim neafirmisanim šminkerima pružiti priliku da se pozicioniraju u javnosti, otvorene su do 8. septembra u ponoć, a svi finalisti ovog takmičenja moći će da usavrše svoje veštine uz mentorsku podršku nekih od najpoznatijih srpskih šminkera i osvoje vredne poklone.

O uslovima učešća na ovom takmičenju, kao i o načinu prijavljivanja, svi potencijalni kandidati mogu se informisati preko sajta dm-a. O pobednicima će odlučiti publika javnim glasanjem preko onlajn platforme na kojoj će biti moguće pratiti i prenos takmičenja, u kombinaciji sa glasovima tročlanog žirija sastavljenog od eminentnih ličnosti sa domaće javne scene.

Iz kompanije poručuju da je prošlogodišnje takmičenje neafirmisanih šminkera, koje je nosilo naziv dm Pretty Face, pratilo više od 11.000 gledalaca, što ga čini jednim od najgledanijih onlajn događaja u zemlji.

Vođena maksimom „Kroz makeup stvaram umetnost“, kompanija dm poziva sve zainteresovane neafirmisane šminkere da se prijave za učešće u ovom takmičenju, jer će onima čiji talenat i umeće budu došli do izražaja, biti pružena prilika da se uključe u svet profesionalnih šminkera.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор