SAP organizuje takmičenje za HR lidere

made-in-germany-rs-sap-logo

Najveća evropska softverska kompanija, nemački „SAP“, organizuje inovativno takmičenje “HR Transformation Challenge”, za lidere u oblasti ljudskih resursa (HR) u Centralnoj i Istočnoj Evropi, namenjeno organizacijama i pojedincima koji su razvili i implementirali kreativne i inovativne pristupe u HR-u i doprineli znatnom poboljšanju poslovanja.

SAP je lansirao HR Transformation Challenge kako bi otkrio inovaciju u najizazovnijim oblastima upravljanja ljudskim resursima. Digitalna transformacija nije obično obezbeđivanje najmodernije tehnologije zaposlenima kako bi svoj posao obavljali brže, već je reč je o povezanosti i zameni ručnog ili administrativnog posla efikasnim i automatizovanim procesima koji omogućavaju fokusiranje na važnija pitanja, kao što su strategija ili nove ideje.

Kompanije koje su spremne za digitalnu ekonomiju u mogućnosti su da brzo pronađu i zaposle kvalitetne kadrove i prilagode kulturu kompanije poslovnim strategijama. Potrebno je da se HR okrene cloud rešenjima koja su prilika za standardizaciju i pojednostavljenje HR procesa, dok ujedno smanjuju troškove i posredno povećavaju zadovoljstvo zaposlenih, navodi se u saopštenju SAP-a, a prenosi „eKapija“.

Učesnici takmičenja, koji podele najbolju HR praksu, ostvareni poslovni uticaj ili uspešnu priču o transformaciji, imaće priliku da prošire svoje znanje i podele ga sa kolegama iz regiona. Najbolji HR timovi i kompanije dobiće ulaznice za vodeću HR konferenciju SuccessConnect, koja će biti održana 28. i 29. novembra u Beču. O njihovom uspehu govoriće se na SimpleTalent portalima širom regije i kanalima konferencije SuccesConnect.

Ova konferencija će omogućiti digitalno putovanje, informacije o pojednostavljenju HR operacija, angažovanju zaposlenih, regrutaciji, razvoju kadrova, povraćaju investicija i mnogim drugim temama iz HR oblasti. Finalisti će biti u poziciji da osvoje glavnu nagradu, trening sa Koenom Gonisenom koji je bio trener teniserke Kim Clijsters i holandskog teniskog tima, edukator u INSTEAS (European Institute for Business Administration), a internacionalno je prepoznat kao Executive Coach&Trener.

Svi zainteresovani za ovo takmičenje mogu da se prijave do 30. septembra, a pobednik će biti proglašen na konferenciji SuccessConnect u Beču.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор