Lidl traži rukovodioce prodavnica u Srbiji

made-in-germany-rs-lidl-znak

Nemački maloprodajni trgovinski lanac „Lidl“ objavio je konkurs za zapošljavanje rukovodioca svojih budućih prodavnica u Srbiji, koje neće početi sa radom pre 2018. godine.

Trgovinska kompanija, koja širom Evrope ima više od 10.000 svojih prodajnih objekata, budućim poslovođama u Srbiji nudi stalni radni odnos, atraktivnu zaradu, petodnevnu radnu nedelju i ugovor na puno radno vreme.

Izabrani kandidati biće poslati u inostranstvo na devetomesečnu obuku uz sve plaćene troškove, nakon koje će svi koji je budu uspešno završili postati rukovodioci prodavnica. Po stupanju na dužnost i preuzimanju rukovođenja nad prodavnicom, poslovođe će dobiti i službene automobile sa kojima će moći da raspolažu i van radnog vremena.

Potrebno je da kandidati imaju najmanje srednju stručnu spremu, a mogu imati i višu ili visoku spremu ekonomskog, trgovačkog ili nekog srodnog usmerenja. Prednost je ukoliko kandidati poseduju pređašnje iskustvo u vođenju maloprodajnog objekta. Lidl u svom oglasu akcenat stavlja na osobe koje preuzimaju odgovornost i brzo donose odluke, čak i u stresnim situacijama, poseduju vozačku dozvolu B kategorije, poznaju organizaciju rada i aktivno učestvuju u poslovanju prodavnice, koji su odgovorni za promet i poslovne rezultate, umeju da upravljaju timom i znaju da odaberu i motivišu svoje radnike.

Biografiju i motivaciono pismo svi zainteresovani mogu poslati na adresu: lidl@hill-international.rs, sa naznakom „Budući rukovodilac prodavnice“ i uz obavezno navođenje grada u kojem bi kandidat radio.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор