Novi Lidl od 8. septembra u centru Beograda

Nemački trgovinski lanac Lidl Srbija će 8. septembra otvoriti još jednu svoju novu prodavnicu, 19 po redu u Srbiji, koja će se nalaziti u centru Beograda, na adresi Bulevar despota Stefana 99, veličine 1.400 kvadratnih metara i sa garažom u prizemlju sa 110 parking mesta.

Otvaranjem novog objekta, kompanija će povećati broj svojih zaposlenih za oko 25 novih ljudi, koji će svoje prve kupce u septembru dočekati sa ponudom više od 1.800 proizvoda koje karakteriše najbolji odnos cene i kvaliteta, kao i sa sezonski aktuelnom ponudom i tematskim nedeljama inspirisanim italijanskom, francuskom i azijskom kuhinjom.

– Ovo je lokacija za koju su potrošači pokazivali najviše interesovanja, pa mi je izuzetno drago što mogu da najavim da će vrlo uskoro Beograđani moći da se, na ovoj centralnoj i prometnoj lokaciji, svakodnevno snabdevaju u Lidlu, po povoljnim cenama – poručila je predstavnica kompanije Martina Petrović.

Nasuprot urbanoj gradskoj dinamici, nova prodavnica će simbolično biti „zelena“. Postavljanjem dela zelenog zida i zelenog krova na objektu, ovaj beogradski kvart će postati bogatiji vegetacijom čija je funkcija da doprinese prečišćavanju vazduha, kao i manjem zagrevanju površina, čime će biti umanjena emisija ugljen-dioksida. Takođe, nova prodavnica će se, kao i drugi Lidl marketi, potpuno snadbeva „zelenom“ energijom dobijenom iz obnovljivih izvora.

Tokom gradnje nove prodavnice u centru glavnog grada, kompanija je rekonstruisala i okolne pešačke staze, kao i zelene površine, a na izgradnji je bilo angažovano više od 20 domaćih podizvođača.

Nakon otvaranja, radno vreme novog beogradskog Lidla biće od 8 do 22 sata svakoga dana.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор